Anmeldelse af vores bog

Vi takker for de fine ord:

“Efter at have læst ”At lede efter kompleksitet” ser jeg organisationer i et lidt andet lys. Jeg smittes af den ro og refleksivitet, der opstår, når jeg læser bogen, og kan allerede mærke, at det har indflydelse på min måde at agere på i organisationer. Det er inspirerende og lettilgængelige øvelser, som nemt ville kunne gennemføres i teams, i coaching eller individuelt hos den enkelte leder. Dette er en bog, jeg vil have med i mine tanker og i mit arbejde i mange år frem…

Vi skal se kompleksiteten i sin helhed for at kunne finde veje at gå sammen. Denne bog kan læses af ledere på alle niveauer samt af alle, som kan blive fanget i døde rutiner og bureaukrati…

Sidst, men absolut ikke mindst, har bogen opnået nye højder i kunstnerisk, æstetisk og taktil læseoplevelse. De smukke og enkle tegninger med dybde og følelse fuldender denne bogs troværdige mission”.

Christina Giordani Langeland, cand.psyk
Anmeldelse i Erhvervspsykologisk Tidsskrift December 2017

Læs flere anmeldelser og kommentarer til bogen her:
http://kompleksitet-i-praksis.dk/testimonials.html

Eller køb bogen her:
http://www.forlagetmindspace.dk/…/kompleksitet-som-ledestje…