Absent but implicit – kunsten at lede

Absent but implicit – kunsten at lede er en coffee-table-ledelsesbog. Bogen har et format, der appellerer mere til det taktile og det sanselige. Den skal berøres, mærkes og opleves. Den er en genstand, læseren kan gå på opdagelse i. Bogen tager afsæt i 16 fotografier af ting, der ikke er der mere, og 16 teoretikere, der udfordrer, forstyrrer og udvikler vores syn på ledelse. Det er teoretikere, der beskriver og udfolder begreber og tilgange, der kan inspirere ledere til nye måder at se på. Vi bruger kunstens sanselige og æstetiske kvaliteter til at se, mærke og lytte på andre måder end vanligt. Koblingen mellem ord og billeder åbner for nye typer af refleksioner og sansninger, der kan overskride vaner og forme nye dialoger og relationer. Bogen er en invitation til at skærpe blikket for det, der er implicit, og øver indflydelse på vores handlinger, men som ikke altid er synlige for os. Download en gratis læseprøve her.